Снимка УМБАЛ Софиямед“Във връзка с изнесена информация по време на пресконференция

...
Снимка УМБАЛ Софиямед“Във връзка с изнесена информация по време на пресконференция
Коментари Харесай

Право на отговор: Д-р Михаил Тиков не е домакинствал на тайна политическа среща

Снимка УМБАЛ „ Софиямед “

Във връзка с изнесена информация по време на конференция от страна на Министъра на вътрешните работи господин Бойко Рашков, за извършена „ загадка “ политическа среща, на която хазаин е бил доктор Михаил Тиков, заявяваме следното, оповестяват от PR отдела на УМБАЛ „ Софиямед “:

" От 24 до 31-ви октомври 2021г., доктор Тиков е бил в чужбина. По тази причина той  не е могъл да бъде хазаин на каквито и да е било срещи, защото не е бил на територията на страната.
Д-р Тиков няма дом, нито частна благосъстоятелност на територията на курортно населено място Цигов чарк. Фирма, обвързвана с доктор Тиков има хотелски комплекс, профилиран в конферентен туризъм на територията на бент.Батак. В този хотел и в останалите хотели, част от групата, се организират голям брой събития и проведени прояви от всевъзможен темперамент.

Д-р Тиков не се занимава с политика и е изумен, че името му се замесва в сходен подтекст.
Предполагаме, че изнесената информация е вследствие на заблуждение и е неточна, защото както към този момент уточнихме в цитирания интервал доктор Тиков е бил в чужбина, което е доказуемо и може да бъде тествано от институциите. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР